TinaIsaksson.blogg.se

If love were a dream, I would never want to wake up

Ibland så...

Publicerad 2013-01-30 22:36:15 i Allmänt

Har hänt en del saker idag men inte hunnit/orkat ta kort på de så blev alltså inga bilder idag.
Har förövrigt inte gjort nå speciellt ikväll mer än att ha suttit hos mamma i nå timma.
Hade mer än gärna umgåtts med hjärtat mitt men han kunde juh inte :( Ska dock va väldigt egoistisk å säga som så att jag tyckte han kunde ha varit hos mig! Men så är det ibland, andra saker måste få gå före....
Imorrn blir det kortdag då vi bara ska bort till Norråker å tillbaks. Skönt då slutar man senast 3 så de finns massa tid till att bara fundera på nästa dag.
Nä usch å fy nu är jag nog less på mig själv så nu ska jag sova å där med punkt!
 
 
 

Första praktikdagen

Publicerad 2013-01-29 20:51:30 i Allmänt

Kan inte påstå att jag lärde mig så mycke men hade roligare nu än på förra praktiken!
Har även bara gjort illa mig typ 5 ggr idag vilket jag tyckte va bra för Jörgen gissade tydligen på att jag skulle ha gjort illa mig fler gånger :p Då lyckas man bra!
Ha åkt runt runt runt idag igentligen bara. Dorotea en stund på morgonen sen Hoting, Tåsjön och Norråker.
Lagomt roligt då man håller på somna mellan platserna :p Imorrn hade jag tänkt jag skulle sova en stund då vi ska ända upp till Borgafjäll! Tror inte de gör nåt eftersom jag bara sitter tyst för det mesta, ja då jag inte klagar på att jag har gjort illa mig vill säga eller att jag är nervös :p
Dock så va Jögge lika duktig på att klaga då han fick in en sticka i sitt finger då vi lasta i Hoting ;p
De är typ vad jag har hunnit gjort idag, a sen va vi ut till däck-Bengt å drack kaffe å bytte däck på lastbilen me =)
 
Såg även en fin gammal Amazon som jag skulle vilja ha ;) Tro ja stod ute å kolla på den i en kvart bara för att den va så fin! Å att den sen bodde i Norråker gjorde mig juh lite fundersam ;p
Såhär ser det ut när 3 gubbar byter däck :p de skulle vara 4 men en gick för att kaffet va mer intressant :P
 
 
Tanka fick jag oxå lära mig, på håll eftersom jag skulle röka :P Dock tog det typ iaf minst 8 minuter att tanka så jag hann va med på slutet =) 270 liter tyckte han att lastbilen skulle få :)
 
De är allt jag har dokumenterat idag.
Blir väl mer imorrn kanske om jag hinner upp med telefonen vid nåt intressant ögonblick =)
 

Tålamod?

Publicerad 2013-01-26 21:57:44 i Allmänt

I am the one, who lost control!

Kände ikväll att jag inte orkade umgås med nå mer folk så när jag komme hem från mamma la jag pojken sen tränade jag lite.
Å efter de  så kände jag av dedär ännu mer! Så jag har nu sagt gonatt till alla som ville umgås bara för att jag vill vara osocial. Är trött men inte sömnig, utan trött på mig själv. Känns som att jag tar tag i saker men inte slutför dom.. Och ja, det är faktist så de är! Men sån är jag och ja är medveten om att det är så de ligger till därför får jag klaga :p
Har iaf haft en bra helg hittills. Tillbringade fredags kvällen nere hos mamma med sis, Hugge och gubben.
Sen blev vi lite osocial där vid 9 så vi gick hem. Somnade sen redan vid 10 halv 11 skulle jag tro :o
Dock haft en av mina sämre nätter med överdos av spasmer och magont.. Magontet komme iofs från mensen men att jag ska behöva ha ont och sånt då jag har nån som delar säng med mig är inte lika roligt!
Överlevde iaf natten och de gjorde J oxå :p Sen hade vi bara en mysmorgon tills han skulle fara hem vid 1.
Fick även sova en timme mellan 11 å 12 vilket ja tycke va nice! :D Och nu ska jag sova lite till då huvudvärken ha börjat ta över igen... Inte okey!
 

When you say nothing at all

Publicerad 2013-01-24 20:38:09 i Allmänt

Senaste tiden har jag varit hemskt glad över det mesta känns det som!
Hade en toppendag på skolan dag förutom att jag fick underkänt på naturprovet och att jag haft ont i magen hela dan. Men det är sånt som händer. Får bara ta om tag helt enkelt :)
Dock en sak som jag blir lite småsur på mig själv över är att jag inte har fixat nån praktik plats än för dom 3 kommande veckorna! Förstår inte hur jag har tänkt då jag visste om när det va... Aja jag ska försöka lösa de på bästa sätt. Synd att alla jag ringer åt inte har nog med körning eller inte ens vill svara! Är nog bara för att det är jag som ringer tro ja :p
Har även haft syster som mat-sällskap idag :D Hon gjorde stuvade mackaronisar åt mig som jag va så sugen på!
Å dessutom va de roligare att ha nån att äta med som omväxling :)
Sen efter maten gick vi ner till mamma å drack kaffe då gubben hade kommit.
Surre på ganska bra innan pojken blev för trött å alla skulle hem. Allmänt trevlig kväll =)
 
Sen efter de har jag suttit å läst igenom gamla inlägg på andra bloggen, å jag kan säga som så att jag va ganska effektiv som bloggare då jag bara spydde galla över allt som hände.
Sen att jag inte va nå positiv i tänket då hade nog sina förklaringar..
Å därför har jag bestämt att för å få några viktiga personer i mitt liv å förstå varför jag kanske känner som jag gör ibland, så ska dom få lösen ordet till den.
Till och börja med blir det min mamma å syster som alltid finns nära till hands och som har fått genomleva mina värsta år! Sen är det lättare som utomstående ( Lever alltså inte med min ångest ) att komma med bra åsikter om hur man kan förändra sig :)
De va allt jag hade på hjärtat så nu ska jag försöka plugga till provet imorrn! :)
 
 

Magsjuka = Dålig tajming....

Publicerad 2013-01-22 09:52:46 i Allmänt

Ha legat inför döden som det har kännt nu sen sönda kväll.. :/
Gårdagen spenderades med att ligga som ett lik i sängen å titta på film med pojken. Mellan alla varv till toaletten.. :(
Är dock väldigt glad över att ha en sån underbar pojke som jag har som bara låg där brevi mig i sängen från klockan 6 på morgonen till nu imorse <3 Trodde dessutom jag va bättre så jag vågade mig på att äta lite ostkrokar men ack såå  fel jag hade! Hann i stort sett bara tvätta håret så va de dags igen :/
Åhh jag har inte tid eller ork till att vara sjuk nu!!!! Å dessutom tror jag redan de är nå fel på vågen jag fick!
Kan juh inte ha spytt så mycke så jag har gått ner 3 kg?! Men de är vad vågen visar iaf. Va juh onödigt att försöka äta upp sig så pass då man ändå skulle åka på magsjukan från helvetet!
Känns då iaf bra att man har så många underbara vänner som hör av sig lite nu och då för att kolla att jag mår bra :) <3 Nu ska jag krypar ner i sängen igen och kolla på typ en 10e disneyfilm med pojken. :)

Dagens sanning

Publicerad 2013-01-11 23:17:21 i Allmänt

Jag ÄR kär och jag vågar stå för det denhär gången! Och dessutom, man känner sig som en helt ny människa då man har fått göra en TT ;) Haha inte många som komma fatta den skull ja tro :p
Haft en riktig myskväll som började med att jag, mamma, Nattha och Hugge drog å käka pizza vilket va himla gott och riktigt uppskattat av Hugo då han åt mest av oss alla 4 tror jag :)
Sen drog vi en liten busragg på byn bara för att vara riktigt fräna! ( Fast vi är nog väldigt fräna i vanliga fall )
Efter de så va de tänkt att ja å Hugge skulle gå upp å hämta en tutte för att sen gå hem till mamma men då jag stod i dörrn så komme det oväntat besök :o
Helt oväntat men väldigt uppskattat! Ha fått mysa ända sen kl 8 ikväll till för typ en kvart sen då han va tvungen att fara för att skjutsen skulle åka hem...
Kan inte klaga iaf då man fick 3 hela timmar med gopojken :D Uppöveröronenlycklig!!

Men nu är jag väldigt trött efter en massa mysande å busande på skolan idag så nu kryper jag ner i sängen och hoppas på att morgondagen blir lika trevlig :) :)
Mys mys!

Don´t you...

Publicerad 2013-01-08 22:02:53 i Allmänt

Första skoldagen avklarad och jag tror aldrig att de har gått så dåligt för mig som de gjort idag!
Dock löste sig allt men ojOjOJ vad det kunde ha gått illa :p Såna misstag lär man sig mycke av tro jag.
I övrigt har de varit en lugn dag. Hade teori med Börje hela förmiddan åsså va vi ute på raggen en jäkla massa idag tyck jag. Roligt de me. Sen körning hela eftermiddan som jag gärna hade sluppit men vad gör man inte för att ( Kanske ) lära sig :p
Ja herre min gud om alla skulle vara lika skillade som jag hur skulle då världen se ut?!
Haha ibland tror jag att jag har valt helt fel linje för min kompetens! Men men så kan de va ibland.
Gjorde goo mat idag då ja komme hem! Gräddstuvade wookgrönsaker med chili-sås och nudlar =D
Jag tyckte de va gott men stackars lilla Hugo tyckte de va lite för starkt :s Tur det finns mjölk så man kan skölja bort det starka =)

 
 
 
Det är ungefär vad jag orkar skriva om. Nu ska jag lägga mig i sängen å se på Madagaskar 3 eller lyssna på lite mer musik! Får se vad jag känner för :p

Hoppsan!

Publicerad 2013-01-07 14:16:35 i Allmänt

Ja jag ha ju faktiskt tänkt skriva flera gånger under lovet men har bara inte haft tid! Eller ork.
Har vare i Raja och i Borga å då har jag helst vela vara social med familjen =)
Sen så skulle jag hålla denhär bloggen positiv och glad och det är inte så lätt för vet ni vad!
Jag är inte positiv och glad jämt. Kan hända att jag är det på riktigt 1 timme om dagen men då ids jag inte sitta å blogga utan då ligger jag hellre i sängen å filosoferar på allt bra man kan göra med sitt liv men som aldrig kommer att hända. Drömmar är bra att ha så länge dom inte är för stora =)
 
Nu inväntar jag min syster som jag tror skulle komma förbi på kaffe eller så va de teé eller så skulle hon inte komma förbi alls? Nä jag vet faktiskt inte, fick inte nå vettigt svar så.
Men har hon inte kommit på en halv timme så då far jag iaf upp på byn å handlar mat som det är stor brist på i dethär huset efter typ 3 veckor borta! Dock är jag sämst på handla, oftast blir det så att jag handlar så jag klarar mig till nästa dag å då måste jag juh handla igen :s Därför är det bra att ha med sig sin syster för hon vet vad man kan behöva handla för att klara sig i en hel vecka eller längre =)
Fast soppa på en spik är inte heller dåligt ;)
 
 
 
SLUTADE DESSUTOM ATT SNUSA DEN 3/1 SÅ DEN NI!! känner mig riktigt duktig som har klarat mig i 4 hela dagar!
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela